Skoči na glavno vsebino

ZBOR VSEH UČENCEV:   ob 6.40 pred šolo na Lošci

ODHOD:  ob 7.00

ostale informacije si obvezno preberite v nadaljevanju (kliknite na več …)

OSTALE INFORMACIJA ZA UČENCE IN STARŠE

Starši, prosim vas, da nalaganje opreme prepustite spremljevalcem, ki so za to zadolženi in imajo navodila.

–         učenci- smučarji boste oblečeni za takojšnje delo na snegu (smučarsko oblačilo, kapa in rokavice, obuti pa v čevlje za hojo in pohode) Na avtobus odnesete manjši nahrbtnik z malico in čelado!

–         Pancarje morate imeti spravljene v posebnem nahrbtniku ali torbi! Učenci, ki si bodo opremo sposodili, morajo prav tako imeti s seboj torbo za pancarje, ki jo odnesejo na avtobus!

–         Smuči in palice naj bodo spete s trakom za spenjanje!

–         Potrebujete manjši nahrbtnik z malico (1.dan nimamo organizirane malice na smučišču, zato imejte svojo, tudi napitek, po želji nekaj denarja za čaj)

–              učenci-tek na smučeh: oblečeni ste za tek na smučeh , s seboj imate      nahrbtnik z malico, napitek, po želji nekaj denarja za čaj- za vas skrbi Matej  Fefer

–         Ko bomo prispeli na Areh , boste najprej pomalicali, nato pa se boste smučarji preobuli v pancarje, vzeli smuči, palice in nahrbtnik z malico ter pod vodstvom učiteljev odšli na preizkus znanja smučanja – preizkus vodijo: Simon Gerdina, Sašo Jarc, Sebastjan Mihajlović , in Špela Krvina

–         Po preizkusu vas bomo razdelili v skupine in vam določili učitelja smučanja, nato pa nadaljevali z delom na snegu do 14.30, ko bomo odšli v hotel Zarja na kosilo.

–         Vsi začetniki in tisti, ki si boste sposodili opremo – za vas poskrbita Miha Brodnik in Mateja Šraj Miklič

Starši!

Zadnji dan, v petek, 06. 02. bomo, če bo vreme primerno, ostali na Arehu in delali po programu. Na Vrhniko bomo prispeli predvidoma okrog 18.00 ure.

V primeru slabega vremena se bomo vrnili prej. Točno informacijo o tem bomo sporočili v četrtek dopoldan. Izvedeli jo boste lahko v tajništvu šole po 11. uri ( ne prej!), objavljena bo na šolski spletni strani, ali pa boste lahko v četrtek popoldan ali zvečer poklicali svojega otroka.

Ne pozabite:

–         zdravstvena kartica

–         morebitna zdravila z navodili za jemanje

–         tabletke proti slabosti

 Seznam opreme:

Vodja šole v naravi:

Zlata Novak

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti