Skoči na glavno vsebino

Že drugi teden hodimo z razredom na plavalni tečaj.Tam delamo različne vaje, na primer kravl, prsno, hrbtno in žabico. Najbolj mi je všeč prsno plavanje. Po dveh šolskih urah pa imamo malico.Na plavanju mi je bilo zelo všeč in upam, da plavanje veseli tudi vas.

Lana Fabiani

Plavalni tečaj je za mene nekaj lepega.Všeč mi je, ko plavamo hrbtno. Hrbtno in žabico plavam najbolje. Hrbtno plavam hitreje kot žabico. Ne vem, zakaj.Plavalni tečaj mi je zelo všeč in plavala bi tudi drugo leto.

Klara Bogataj

S šolo smo šli na plavalni tečaj. Seveda, ker sem hodila na plavalni tečaj, sem šla v dobro skupino.Tam smo se naučili vse tehnike kot so prsno, hrbtno, kravl. Nekajkrat smo se igrali ali pa skakali na glavo, noge in bombico.Zelo mi je bilo všeč. Škoda, da ne morem ponovit tega še naslednje leto.

Maša Jurjevič

Z razredom gremo vsak dan z avtobusom v Logatec na plavalni tečaj.V petek smo se zelo zabavali. Imeli smo različne postaje. Imeli smo igrala, tobogan, skoke v vodo in iskali figurice pod vodo. Meni je bilo najbolj všeč na toboganu.Naslednje leto bi še hodila.

Ana Biček

Z razredom smo šli na plavalni tečaj. Prvi dan smo se večinoma igrali. Imeli smo neke zakladke in smo se mogli potopiti in ga prinesti na rob bazena.Naši skupini so dali učiteljico Mojco. Zelo je prijazna. Drugi dan smo se začeli učiti žabico. Na začetku mi je šlo slabo, zdaj pa mi gre vedno bolje. Ampak no ja, vem, da se moram naučiti plavati, ampak ni mi všeč, ker po enem dnevu plavanja smrdiš po kloru še tri dni.

Brin Kisel

S šolo smo začeli plavati 21.5.Prvič, ko sem stopil v vodo, me je bilo kar malo strah. Saj veste kakšen občutek je. Ali mi je bilo všeč? Seveda, dve šolski uri smo plavali in se zabavali.Upam, da osvojim čim boljšo Ščuko.

Gašper Arčon

Na plavalnem tečaju mi je zelo dobro, da se peljemo z avtobusom. Na plavalnem tečaju plavamo žabico, prsno, kravl in hrbtno.Všeč mi je, da sem v prvi skupini. No, saj smo vsi dobri in vem, da dobim zlatega delfinčka.

Lovro Umek Vuica

Ko smo odšli na preizkus znanja plavanja, mi je bilo zelo všeč. Pristal sem v drugi najboljši skupini.Danes smo delali vaje za prsno, hrbtno, kravl in žabico. Do sedaj smo se že veliko naučili. Včasih lahko tudi skačemo na glavco. Plavalni tečaj mi je zaradi tega zelo všeč.

Lovro Perše

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti