Skoči na glavno vsebino

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujemo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejamo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja.

Naj vas prepriča animacijski video: https://www.youtube.com/watch?v=8X-t5-8Crp8.

V sklopu Tednov vseživljenjskega učenja bodo na naši šoli potekali različni dogodki. Izvedeni bodo v uradnem terminu TVU, od 10. maja do 16. junija 2024. Potekali bodo na razredni stopnji (Tržaška 2), v oddelkih NIS in PP (Lošca 1), v Kulturnem centru (Tržaška 32) in na Drenovem Griču (Drenov Grič 25).

Več o dejavnostih, ki bodo potekale na naši šoli, si lahko ogledate pod zavihkom Projekti – TVU ali na naslednji povezavi:  https://icv.splet.arnes.si/files/2024/05/PROGRAM-PRIREDITEV-TEDNA-VSEZIVLJENJSKEGA-UCENJA-NA-OS-IVANA-CANKARJA-2024.pdf

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti