Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 30.5., so imeli četrtošolci športni dan – plavanje v Atlantisu. Lahko si preberete nekaj njihovih vtisov.

 

V Atlantisu smo se imeli lepo. Šli smo se odbojko in se spuščali po toboganih.

Urška, 4.b

V četrtek, 30. 5. 2013 smo šli z avtobusom v Atlantis. Takoj, ko smo prispeli, smo se preoblekli ter smo se stuširali. Potem smo se spustili po toboganu v vodo. Nekaj časa smo se kopali. Preizkusili so nas ter dali v skupine z imenom Morske deklice. Šli smo tudi v savno, kjer je bilo zelo vroče. Ko smo se naveličali, smo se spustili po črnem bazenu. Igrali smo tudi odbojko.

Melita, 4.b

V Atlantisu smo se imeli super. Razdeljeni smo bili na več skupin. Redno smo se selili. Plavali smo, čofotali in se igrali. Vsaka skupina je imela svojega vodiča. Upam, da bom v Atlantis šla še večkrat.

Ema, 4.b

Ko smo prišli v Atlantis, smo se preoblekli in šli plavat. Najprej smo se z našo skupino spuščali po toboganu. Spuščanje po toboganu mi je bilo najbolj všeč. Ko smo se nehali spuščati, smo se igrali vodno odbojko. Tam je bil tudi poligon, na katerem smo tekmovali. Nato smo še plavali in zabave je bilo konec.

Izza, 4.b

Všeč mi je bilo, ko smo se spuščali po toboganu. Zabavno je bilo, ko smo igrali vaterpolo. Tekmovali smo s fanti v drugi skupini, ki so si nadeli ime Bibrovci, me punce pa smo bile Bibrovke. Tekmovali smo na drsečih, napihljivih igralih. Hoteli smo iti v zunanji bazen, a je ravno takrat padal dež. Drugače sem se imela super.

Ana, 4.b

V Atlantisu je bilo noro super. Najbolj zabavno je bilo, ko smo šli na tobogan. Bilo me je malo strah, ko sem se spustila, je bilo, kot bi bil res pod vodo. Najprej lučke, črno, svetlo, potem živalice in že me je dvignilo ven. Igrali smo tudi odbojko v vodi in na igralih tekmovali s fanti. Na žalost smo izgubile, vendar je glavno, da smo se vsi zabavali.

Boža, 4.a

V četrtek, 30.5., 2013 smo šli vsi 4. razredi v Atlantis. Najprej smo v šoli pomalicali. Potem smo se obuli in šli na avtobus. Ko smo prispeli, smo dobili zapestnice za bazen in odšli v garderobo. Tam smo se oblekli in šli v bazen. Spuščali smo se po toboganih, plavali, šli smo tudi v savno in igrali odbojko in vaterpolo. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se spuščali po toboganih.

Joana, 4.b

V četrtek smo prispeli v Atlantis in se preoblekli. Ko smo prišli v bazen, so nas testirali. Nato so nas dali v skupine. Šli smo se odbojko in različne igre. Na koncu smo šli plavat s črvi.

Nastja, 4.b

(Skupno 434 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti