Skoči na glavno vsebino

DSC 0487

Nina Gabrovec je džavna prvakinja v teku na 300m. Tekla je neverjetnih 47 sekund in za 2 sekundi izboljšala čas iz področnega prvenstva, ter tudi za 2 sekundi premagala vso kokurenco. Ponovno Nina Gabrovec, ter Neli Stosić, Marko Podkrajšek in Primož Novak, pa so državni prvaki v štafeti 4x100m. Rezultat iz področnega prvenstava so izboljšali za neverjetnih 5 sekund in za 1,5 sekunde premagali vse ostale šole. Dan prej, je bil prav tako na državnem prvenstvu v atletiki, Miha Možina  tretji v skoku v višino.

 

Najprej je bilo prvenstvo v Kopru, 5.6. Iz področnega prvenstva se je uvrstilo 9 naših otrok. Tjaša Železnik je bila v teku na 60m 11., Rok Skvarča je bil v skoku v višino 5., Gašper Štirn je bil v metu krogle 8., Jurij Španja je v boju s tisočinkami za las zgrešil veliki finale in bil na koncu 9., Nace Podlesnik je bil v teku na 300m 6., Martin Molk pa v teku na 600m 5. Neverjetno izenačeni boji so se zaključili s štafetama 4x100m. Učenke so bile 8. in do 1. mesta mesta oddaljene manj kot sekundo. Rezultat iz področnega so izboljšale za več kot 2 sekundi. Učenci so bili pa 3. in za 4 stotinke zgrešili 3. mesto! Rezultat iz področnega so izboljšali za 2 sekundi.

 

Naslednji dan, 6.6. je bilo še prvenstvo v Ljubljani. Od že zgoraj omenjenih, sta v teku na 300m nastopila Marko Podkrajšek ter Sara Topić Beganović, v teku na 60m pa Primož Novak.

 

Vse rezultate si lahko ogledate na spletni strani www.timingljubljana.si, slike pa TUKAJ in TUKAJ!!!!!

DSC 0432 naslovnica1

(Skupno 451 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti