Skoči na glavno vsebino

 Za ogled obvestila o odhodu v zimsko šolo v naravi kliknite spodaj Preberite več: Odhod na Areh

INFORMACIJA ZA UČENCE IN STARŠE

ZBOR VSEH UČENCEV:   OB 6.40 pred šolo na Lošci

ODHOD:                      OB 7.00

Starši, prosim vas, da nalaganje opreme prepustite spremljevalcem, ki so za to zadolženi in imajo navodila. PRIDITE PRAVOČASNO!

         učenci- smučarji boste oblečeni za takojšnje delo na snegu (smučarsko oblačilo, kapa in rokavice, obuti pa v čevlje za hojo in pohode) Na avtobus odnesete manjši nahrbtnik z malico in čelado!

         Pancarje morate imeti spravljene v posebnem nahrbtniku ali torbi! Učenci, ki si bodo opremo sposodili, morajo prav tako imeti s seboj torbo za pancarje, ki jo odnesejo na avtobus!

         Smuči in palice naj bodo spete s trakom za spenjanje!

         Potrebujete manjši nahrbtnik z malico (1.dan nimamo organizirane malice na smučišču, zato imejte svojo, tudi napitek, po želji nekaj denarja za čaj)

         Ko bomo prispeli na Areh , boste najprej pomalicali, nato pa se boste smučarji preobuli v pancarje, vzeli smuči, palice in nahrbtnik z malico ter pod vodstvom učiteljev odšli na preizkus znanja smučanja – preizkus vodijo: Simon Gerdina,   Sebastjan Mihajlović , Mateja Šraj Miklič, Špela Krvina in Sašo Jarc

         Po preizkusu vas bomo razdelili v skupine in vam določili učitelja smučanja, nato pa nadaljevali z delom na snegu do 14.30, ko bomo odšli v hotel Zarja na kosilo.

         Vsi začetniki in tisti, ki si boste sposodili opremo – za vas poskrbita Miha Brodnik in Matej Fefer

Starši!

Zadnji dan, v petek, 31. 01. bomo, če bo vreme primerno, ostali na Arehu in delali po programu. Na Vrhniko bomo prispeli predvidoma okrog 18.00 ure.

V primeru slabega vremena se bomo vrnili prej. Točno informacijo o tem bomo sporočili v četrtek dopoldan. Izvedeli jo boste lahko v tajništvu šole po 11. uri ( ne prej!), objavljena bo na šolski spletni strani, ali pa boste lahko v četrtek popoldan ali zvečer poklicali svojega otroka.

Ne pozabite:

         zdravstvena kartica

         morebitna zdravila z navodili za jemanje

         tabletke proti slabosti

 

                                                                                             Vodja šole v naravi:

                                                                                                Zlata Novak

 

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti