Skoči na glavno vsebino

Greetings!

Sedim za računalnikom, na moji desni bleščeč pokal, na levi pa okno, skozi katerega lahko vidim oziroma slišim, kako tekmovalci in tekmovalke pridno žurajo na zaključnem disku. Ob zvokih Despacita vam povem, da je bila ta izkušnja zares nepozabna. 

Učenci in učenke so se v Lancing pripeljali z najrazličnejših koncev sveta, da bi se pomerili v sedmih težkih kategorijah. Pesem, drama, debata, skrivnostni izziv, improvizacija, predstavitev Food Miles in predstavitev naključno dodeljene države. Zraven pa še delavnice, športne prireditve in ekskurzije.

Ponosna sam na naših 12 učenk in 1 učenca, ki so prenesli mentalne in fizične napore, ki so se za 14 dni odpovedali domači postelji in stopili iz svoje cone udobja. Zasluženo so si prislužili mesto v polfinalu!

Prvi del polfinala nam je šel dobro od rok, pri drugem pa se nam je malce zataknilo. Pa nič hudega – nastale so dobre interne šale, katerim smo se že včeraj nasmejali do solz. Pa tudi počitek nam je prav prišel, še posebej danes, ko smo imeli dopoldansko srečanje v jedilnici, da smo si lahko razdelili vrečke paracetamola.

Včeraj smo preživeli živahen dan v pisanem Brightonu. To je prisrčno obmorsko mestece, kamor Britanci radi zahajajo na počitnice. Sedeli smo na plaži, se pogovarjali in podoživljali zadnje dni.

Zdaj pa praznujemo. OŠ Ivan Kanka zato, ker smo dobili pokal (nagrada žirije) in stekleno plaketo (nagrada preostalih učiteljev) za odličen uspeh v kategoriji Skrivnostni izziv, jaz pa (med drugim) tudi zato, ker vem, da me od hrane, ki vsebuje še kaj drugega kot testenine in krompir, loči le še nekaj dni.

Hvala vsem za vaša sporočila, želje in dobre misli. Hvala tudi zato, ker ste si vzeli čas in nas spremljali.

See you soon!

(Skupno 686 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti