Skoči na glavno vsebino

Vtisi sončnega, deževnega, vetrovnega, muhastega aprila iz Kulturnega centra …

V aprilu smo v podaljšanem bivanju izdelovali igre, se igrali vislice na tabli in veliko risali. Učiteljica Anja nas je povabila na plesno predstavo, a tedaj nisem bila zraven. V aprilu je bilo zelo zabavno. (Aida, 4. a)

Izdelali smo družabno igro Activity. Najprej smo porisali ploščo. Na nekaterih poljih je bil narisan svinčnik, ki je znak za risanje, na nekaterih roka, ki je znak za pantomimo, na drugih pa usta, ki so znak za razlago. Potem smo naredili kartice, na katerih je pisalo, kaj bo kdo pokazal, govoril ali narisal, zraven pa še za koliko polj se bo igralec premaknil. Naredili smo figurice in na hrbtno stran plošče napisali, kaj igra vsebuje. Nato smo kartice in ploščo plastificirali. (Maša, 4. c).

V aprilu sem izdelal svojo družabno igro. Knjigodivščine smo imeli v torek zadnjič. Narisal sem veliko kač. (Andrej, 4. d)

Tudi v aprilu smo šli skoraj vsak dan na igrišče, izdelal sem igro, se igral z žogico in risal slike iz črt. (Tilen, 4. d)

Ko smo bili v OPB, smo izdelali igre. To so Activity, vislice, enka, spomin … Enkrat smo šli gledat plesalke. Tam smo morali biti kulturni in tihi. (Jona, 4. c)

Ko smo bili v OPB, smo odšli ven. Čez nekaj časa smo odšli v telovadnico, kjer so nas čakale druge skupine OPB-ja ter dve skupini plesalk ŠPF (šolskega plesnega festivala). Vsaka skupina je odplesala tri plese. Vsi smo bili nad njimi zelo navdušeni. 🙂 (Maja, 4. c)

(Skupno 196 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti