Šolska kuhinja

18. 2. 2019 – 22. 2. 2019 MALICA KOSILO MALICA POP.
PONEDELJEK sirni burek, bio navadni  jogurt (alergeni: pšenica, mleko)

polenta, čufti v paradižnikovi omaki, zelena solata, banana (alergeni: pšenica, mleko, jajca)

 

prepečenec, med lokalne pridelave (alergeni: pšenica)

 

TOREK

pirin kruh, domač mesni namaz, manj sladek sadni čaj (alergeni: pšenica, mleko)

 

matevž s kislim zeljem, pečenica/krvavica lokalne pridelave (alergeni: pšenica, mleko) bio pšenični žepek z makom, kivi (alergeni: pšenica)
SREDA

francoski rogljič s semeni, mandarina (alergeni: pšenica, mleko, jajca)

 

korenčkova juha, krpice, goveja pečenka, zelena solata (alergeni: pšenica, jajca)

kruh s semeni, sirni namaz, jabolčni krhlji (alergeni: pšenica, mleko)

 

ČETRTEK čokolešnik (domače kravje mleko), mešano suho sadje (alergeni: pšenica, mleko) telečja obara z žličniki, ajdovi žganci, pomaranča (alergeni: pšenica, mleko, jajca) ovseni kruh, piščančja pašteta, kisla paprika (alergeni: pšenica, mleko, jajca)
PETEK polbeli kruh, puranja salama, bio kislo zelje SŠS, manj sladek sok (alergeni: pšenica, mleko) cvetačna kremna juha, krompir s peteršiljem, file brancina, tržaška omaka (alergeni: pšenica, mleko, riba) bio sadni kefir/bio navadni jogurt, kifeljc (alergeni: pšenica, mleko)