Skoči na glavno vsebino

Drage učenke in dragi učenci, spoštovani starši!

Prvi teden dela na daljavo je za nami. Ves čas smo bili v stiku z vami – preko spletnih strani, elektronske pošte, po telefonu. Sproti smo skušali reševati težave, na katere smo/ste naleteli.

Učitelji že pripravljajo gradiva za 2. teden dela na daljavo. Upoštevali bomo vse, na kar ste nas opozorili. Zanimivo pa je, da je bilo za nekatere izmed vas dela preveč, za nekatere pa premalo.

NEKAJ OBVESTIL ZA VAS:

  1. ŠOLSKI ČASOPIS ENAJSTA ŠOLA

Gospa Tadeja Oblak, urednica šolskega časopisa Enajsta šola, naslavlja na vas prvo obvestilo.

Razmere so nas primorale v precej drugačen način dela. Prej običajni vsakdanjiki s številnimi opravki zunaj našega doma so postali preteklost. Kar na enkrat več časa preživimo med štirimi stenami in imamo čas tudi za stvari, za katere nam je mogoče prej zmanjkalo časa.

Prav zdaj imamo priložnost, da se lotimo ustvarjanja, mogoče zapišemo pesem, misel, haiku, opišemo svoj dan, mogoče se lotimo celo dnevniškega zapisa. Vabim vas, da svojo ustvarjalnost delite s šolskim časopisom 11. šola in izdelke pošljete na tobla@11sola.si ali pa na naslov razredničarke.

  1. BRALNA ZNAČKA

Obveščamo vas tudi, da bomo rok za Cankarjevo bralno značko podaljšali do konca aprila 2020. Učiteljice slovenščine vam sporočajo, da jim lahko pošljete obnovo prebrane knjige (vsaj 10 povedi) in svoje mnenje o knjigi z utemeljitvijo (ne pozabite na avtorja in naslov prebrane knjige). Učiteljice 4. in 5. razreda bi želele obnovo o knjigi, pesem pa se naučite na pamet in pošljite posnetek izvajanja pesmi vaši razredničarki.

  1. IZBIRNI PREDMETI

Učenci 6., 7. in 8. razreda – ne pozabite, danes je rok za oddajo prijavnic za šolsko leto 2020/21.

  1. VPIS DEVETOŠOLCEV

Glede vpisa danes ni nič novega, spremljajte obvestila na spletni strani, ki jih bo za vas objavljala ga. Mari Dobnik – Žerjav.

  1. GRADIVA CANKAR ZNA

Gradiva pod rubriko Cankar zna so pripravljena za učence od 4. do 9. razreda.

Razredničarke 1. triade (1. do 3. razred) gradiva za delo na daljavo pošiljajo na elektronski naslov staršev. Gradiva za obvezne in neobvezne izbirne predmete za učence od 4. do 9. razreda najdete v okvirčkih NIP in IP.

Spoštovani starši!

Pred nami je vikend. Izkoristite ga, kolikor se da.  Z učenjem na daljavo bodo vaši otroci nadaljevali v ponedeljek, ko bodo zanje pripravljena nova gradiva. Ob morebitnih težavah se obrnite na učitelja/učiteljico, ki poučuje vašega otroka.

Ostanite zdravi in pazite nase.
Lepo vas pozdravljam.
Ravnateljica Polonca Šurca Gerdina

 

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti