Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, drage učenke, dragi učenci!

Šolanje na daljavo se bo nadaljevalo tudi v tednu od 20. 4. do 24. 4. 2020.

Učence od 4. do 9. razreda, poleg pouka, čaka tudi tehniški dan.

Danes smo bili s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport obveščeni, da je Nacionalno preverjanje znanja (NPZ )za 6. in 9. razred odpovedano.

Nič novega pa ni v zvezi z vpisi naših devetošolcev v srednje šole.

V naslednjem tednu bomo nadaljevali z videokonferencami (zlasti z učenci od 5. do 9. razreda). Ker je v zadnjem tednu prišlo do težav s povezavami, bomo ponudili več terminov – tudi popoldanskih, v katerih bodo učitelji različnih predmetov na razpolago učencem.

Še enkrat bi vas želela opozoriti, da je urnik videokonferenc objavljen pod Cankar zna pod zavihkom INFO. Prav tako pa bodo učenci dobili vabila po elektronski pošti.

Roki za oddajanje različnih gradiv bodo objavljeni tudi v Cankar zna, pri posameznih predmetih, in ne samo v spletni učilnici XOOLTIME. Vsekakor pa bodo naši učitelji z veseljem sprejemali povratna gradiva naših učencev za kakšen dan ali dva po roku.

Zaenkrat še ne vemo, kdaj se bomo vrnili v šolske klopi. Tudi informacija o tem, ali bomo speljali poletno šolo v naravi ali ne, bo dokončna po prvomajskih počitnicah – najkasneje do petka, 8. 5. 2020.

Lepo vas pozdravljamo.

Ravnateljica Polonca Šurca Gerdina ter učiteljski zbor

(Skupno 297 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti