Skoči na glavno vsebino

Učenje z naravo, 9. B

V torek, 7. 4. 2015, imate učenci 9. B v delo na terenu v okviru projekta Učenje z naravo. Bodite primerno oblečeni in obuti, s seboj pa prinesite vse potrebno za torkov pouk. V šolo pridete kot običajno, izbirni predmeti SO.  

Učenje z naravo, 9. B

Delo na terenu bo potekalo od 1. do 5. šolske ure, Učenci potrebujejo: mobilni telefon, pisalo, podlago za pisanje, podlago za sedet, papir in čim večji lesen (ni nujno) enakokraki (pravokotni) trikotnik. Malico zjutraj vzamejo s seboj.

Učenje z naravo, 9. b

Učenci s seboj potrebujejo pisalo, beležko, podlago za sedenje, primerno obleko in obutev in  dodatno pijačo. Zbor je ob 8.00 pred šolo. Podrobnejše informacije bodo učenci izvedeli pri petkovi uri geografije. Izbirni predmeti SO.

ODPADE! Učenje z naravo, 7. A in 7. B

Dogodek je zaradi slabega vremena prestavljen. V sredo, 14. 10. 2015, bosta 7. a in 7. b sodelovala v projektu Učenje v naravi. Učenci se zberete pred šolo ob 8.30. Pri raziskovanju narave bosta 7. A spremljali Tanja Avsec in Alja Ogrinc, 7. B pa Elissa Tawitian in...

ODPADE! Učenje z naravo, 7. C in 7. D

Zaradi prenizkih temperatur dogodek prestavljamo na spomladanski čas. Učenci se zberete pred šolo ob 8.30. Pri raziskovanju narave bosta 7. C spremljala Barbara Jan, Primož Trček, 7. D pa Mateja Zupančič in Jana Bizjak Bradeško. Podrobnejše informacije boste učenci...
Zapri nastavitve dostopnosti