Skoči na glavno vsebino

!!! V priponki so vse potrebne informacije in razdelitev učencev v skupine.

V SREDO, 4. 5. 2016, in  nato vsak dan boste nadaljevali s praktičnim delom kolesarskega izpita na poligonu pri šoli (2. skupina).Če vam termin zaradi drugih obveznosti ne odgovarja, poskusite sami najti zamenjavo ali pa tisti dan ne pridete (vendar morate to vnaprej povedati).

Na kolesarski poligon pridete s svojimi ustrezno opremljenimi kolesi za varno vožnjo. S pomanjkljivo opremljenimi kolesi ali brez čelade vožnje ne boste mogli opravljati.

Ker še nimate kolesarskega izpita, morate kolo pripeljati na poligon ob sebi (peš), pripeljete pa se lahko le v spremstvu odrasle osebe.

Učenci, ki ste bolj oddaljeni od šole (Zaplana, Drenov Grič, Bistra) boste kolo shranili v kurilnici.  Kljub temu ga zaklenite, da ga ne bi uporabljal kdo izmed sošolcev brez vašega dovoljenja.

V primeru padavin termin odpade. Ko preneha deževati, nadaljujemo s skupino po urniku. Odpadle ure bomo nadomestili in vas o tem obvestili.

Če bo vse potekalo tekoče, bo izpit na poligonu v ponedeljek, 9. 5., in torek, 10. 5. Po ulicah Vrhnike boste vozili, ko bo končala večina učencev na poligonu, predvidoma 16.,17. in 18. maja

V sredo, 4. 5., bomo delali brez koles, v četrtek so kolesa obvezna!

!!! V priponki so vse potrebne informacije in razdelitev učencev v skupine!!!

 

(Skupno 26 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti