Skoči na glavno vsebino

V PONEDELJEK, 18. 4. 2016, (v torek odpade zaradi občinskega kolesarskega tekmovanja) in nato vsak dan boste
nadaljevali s praktičnim delom kolesarskega izpita na poligonu pri šoli.
Skupine smo zmanjšali zaradi varnosti na poligonu in zaradi prostora v kurilnici (shranjevanje koles za vozače) zato boste nekateri začeli po prvomajskih praznikih. Vsi pa boste dobili izpit istočasno.
Če vam termin zaradi drugih obveznosti ne odgovarja, poskusite sami najti zamenjavo ali pa tisti dan ne pridete  (vendar morate to vnaprej povedati).
Na kolesarski poligon pridete s svojimi ustrezno opremljenimi kolesi za varno vožnjo. S pomanjkljivo opremljenimi kolesi ali brez čelade vožnje ne boste mogli opravljati.
Ker še nimate kolesarskega izpita, morate kolo pripeljati na poligon ob sebi (peš), pripeljete pa se lahko le v spremstvu odrasle osebe.
Učenci, ki ste bolj oddaljeni od šole (Zaplana, Drenov Grič, Bistra) boste kolo shranili v kurilnici.  Kljub temu ga zaklenite, da ga ne bi uporabljal kdo izmed sošolcev brez vašega dovoljenja.
V primeru padavin, termin odpade. Ko preneha deževati, nadaljujemo s skupino po urniku. Odpadle ure bomo nadomestili in vas o tem obvestili.

Če bo vse potekalo tekoče, bo izpit na poligonu v ponedeljek, 25. 4., in torek, 26. 4. Po ulicah Vrhnike boste vozili, ko bo končala tudi druga skupina na poligonu, predvidoma v sredini maja.

V ponedeljek, 18. 4., bomo delali brez koles, v sredo so kolesa obvezna!

Razdelitev po skupinah je v priponki.

 

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti