Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši.

V ponedeljek, 22. 3. 2021, začenjamo s pripravljalnimi deli za rušenje glavnega vhoda na Lošci 1. V naslednjih mesecih bomo na tem prostoru zgradili prizidek, s katerim bomo še dodatno omilili prostorsko stisko naše šole. To pomeni, da vhod v šolo skozi glavni vhod ne bo več mogoč.

Učenci, ki imajo svojo matično učilnico v starem delu šole (9. c, 7. d, 8. d, 6. c, 5. a, 5. c in 5. e), bodo od ponedeljka dalje v šolo vstopali skozi glavni vhod v telovadnico Ivana Cankarja Vrhnika. V primeru, da imajo učenci določene obveznosti že v času predure (redni pouk – GOS; izbirni predmet, pogovorna ura, dopolnilni pouk), vstopajo v šolo skozi zaklonišče.

Omejen bo tudi prehod skozi park ob Tržaški cesti, pot v šolo bo mogoča po pločniku ob cesti. Kolesarnici ostajata na istem mestu, prestavili bomo samo stojalo za skiroje. Spremenjen bo tudi režim vožnje po parkirišču, krožni promet ne bo več mogoč, zato vas prosimo, da otroci v šolo hodijo sami peš oziroma s šolskim prevozom. Prosimo, da upoštevate oznake, saj bo gibanje okoli gradbišča prepovedano.

Lepo vas pozdravljam.

 

mag. Polonca Šurca Gerdina, ravnateljica

 

 

 

(Skupno 187 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti