Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Kot vam je gotovo znano, se od vključno četrtka,1.4. 2021, zapira velika večina javnega življenja v RS in tudi šole. Pouk bo potekal na daljavo.

V šoli ostanejo samo učenci Podružnične šole NIS in PP.

Za učence od 1. do 3. razreda bodo razredničarke gradiva poslale staršem, za učence 4. in 5. razreda bo gradivo objavljeno v Cankar zna, učenci od 6. do 9. razreda pa bodo imeli pouk po urniku, ki ga imajo tudi v šoli. Bolj podrobna navodila in informacije vam bodo posredovali razredniki in razredničarke.

Na predmetni stopnji smo morali zaradi dela na daljavo spremeniti nekaj terminov pisnih ocenjevanj. Naprošam vas, da temeljito pregledate razpored pisnega ocenjevanja, ki ga najdete tukaj.

V petek imajo učenci 6. razreda tehniški dan. Vsa gradiva bodo objavljena v spletni učilnici z naslovom Dnevi dejavnosti.

 

V upanju, da se znova snidemo z učenci med šolskimi klopmi v ponedeljek, 12. 4., vas lepo pozdravljam in želim vse dobro.

 

mag. Polonca Šurca Gerdina, ravnateljica

 

PRIJAVA NA BREZPLAČNI TOPLI OBROK ZA VSE UPRAVIČENE PREJEMNIKE

 

Spoštovani!

Na OŠ Ivana Cankarja Vrhnika bomo v času šolanja na daljavo (od 1. 4. do 9. 4. 2021) pripravljali brezplačen topli obrok za upravičene prejemnike.

Da bomo lahko organizirali  delo v šolski kuhinji, vas prosimo, da svoje otroke na prevzem (od 1. 4. dalje) prijavite do srede, 31. 3. 2021, do 10. ure dopoldan. To storite preko maila: tinapb@11sola.si.

PREVZEM:

Čisto in podpisano posodo prinesete na mizo pred šolsko jedilnico do 10. ure dopoldan. Prevzem pa je od 11.30 ure dalje. Pri oddaji in prevzemih se držite ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni (upoštevanje varnostne razdalje, zaščitna maska).

Lepo vas pozdravljam,

Tina Pucihar Balant

vodja šolske prehrane

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti