Skoči na glavno vsebino

Prvi ples je pustil pred spanjem nekaj srčnih težav, saj se nekaterim ni razpletlo, kot so načrtovali oz. si želeli. Reševali so jih na razne načine, učinek pa je verjetno ničen, ker je edino zdravilo čas. Morda pa bo priložnost že v petek.

Zbudili smo se v dokaj sončno jutro z napovedjo, da se bo pooblačilo. To se je res zgodilo, zato smo  dopoldne izvajali plavalni program samo v bazenu. Čez opoldne je sonce vse pogosteje pokukalo skozi oblake, ogrelo se je do 26 stopinj. Plavalni program je potekal od 15. do 18. ure z obveznim 60-minutnim obiskom bazena.

Poslastica današnjega dne so bili valovi, ki jih je povzročil zmerni jugo. Učenci so neizmerno uživali v  visokih valovih in 22 stopinj topli (?!) vodi.

Učiteljice so učencem pripravile delovni zvezek za ŠVN, obsega 30 listov in približno 50 strani. Vsebine, ki jih obravnavajo v vzgojno izobraževalnem delu, so: predstavitev poti do Duge uvale, graf za spremljanje vremena in temperatur, rastlinstvo in živalstvo v obmorskem svetu in v morju, gospodarjenje na morju (ribolov), plovila, zgodovina (arena, Rimljani …).

Zvezek bodo učenci prinesli domov. Želimo, da bi bil čim manj izpolnjen, kajti to pomeni, da ga zaradi lepega vremena niso imeli časa reševati. To bodo storili v dneh do konca pouka, vas, starši, pa vabimo, da ga pregledate in pomagate svojim otrokom pri reševanju.

Danes po večerji bodo učenci z učiteljicami, likovno bodo ustvarjali ali reševali naloge v delovnem zvezku.

Še jutri se vidimo/beremo na ta način, pojutrišnjem pa že v živo …

Vinko Bizjak

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti