Skoči na glavno vsebino

V sredo, 03.02.2016 smo imeli prvi ZIMSKI ŠPORTNI DAN za učence 7. do 9. razreda. Učenci so bili na vseh dejavnostih zelo aktivni, zadovoljni in navdušeni. Sončno vreme je zagotovo še dodatno prispevalo k prijetnemu vzdušju (za ogled slik klikni TU).

Vsebine:

  • smučanje in deskanje v Kranjski Gori,
  • smučarski tek v Planici,
  • drsanje v Domžalah,
  • pohod preko Dolgih njiv po tankovski poti, fitnes in ples v B.J. fitnes centru na Vrhniki,
  • pohod v okolici Vrhnike.

Nekaj vtisov iz športnega dne:

V fitnesu je bilo zelo zanimivo, zabavno, sproščeno in utrujajoče. Pol časa smo bili v posebni dvorani, v kateri smo se naučili mnogo zanimivih plesov: zumba, hip hop. Drugo polovico pa smo preživeli v fitnesu, kjer smo vadili na trenažerjih s pomočjo prijaznih trenerjev.

V fitnes smo se odpravili z daljšim pohodom preko Dolgih njiv po Tankovski poti. Športni dan pa je potekal v vadbenemu  centru B. J.

Anja Prijatelj, 8. C

Na športnem dnevu sem bila na smučanju v Kranjski gori. Vreme je bilo čudovito, saj je cel dan sijalo sonce brez manjšega oblačka.

Zjutraj smo prišli na smučišče in smučali do popoldanskih ur, vmes pa smo si privoščili kratko pavzo.

Zame je bil dogodek fantastičen že zaradi čudovitega vremena in seveda tudi zaradi zabavne družbe in sproščenega vzdušja. Če bi imela možnost, bi se dogodka vsekakor in brez pomisleka udeležila še enkrat.

Osmošolka

Na športnem dnevu sem se udeležila teka na smučeh, ki je potekal v Planici. Zame je bila to super izkušnja. Tudi vreme je bilo zelo lepo in sončno. Na koncu, ko smo bili že vsi kar utrujeni, pa smo se peš odpravili še na Velikanko. To mi je bilo zelo všeč. Ogledali smo si tudi skakalnico, kjer je ravno potekal trening.

Petra

Udeležile smo se drsanja v Domžalah. Poleg štafetnih iger in hokeja, smo imeli tudi prosto drsanje. Kljub vsem padcem je bilo zabavno in razburljivo. Čas nam je čisto prehitro minil. Tudi vreme je bilo prečudovito. Z veseljem bi ponovile to dogodivščino.

Tea, Adelajda, Deborah, Sara, 7.c

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti