Skoči na glavno vsebino

DSC4995-e1477373599213Danes zjutraj smo  se izpred šole odpravili na Ptuj v dom Štrk.

Najprej smo pomalicali, nato smo se namestili v sobe in se razpakirali. Takrat se je šele pokazalo, kaj je kdo pozabil. Potem smo odšli na kosilo, kjer smo dobili nadaljnje informacije.  Razdelili smo se v dve skupini – C razred je odšel na orientacijski tek, D pa na poljsko učno pot. Na orientacijskem teku sta zmagali Jena in Nina, ki po sem ju zmagi intervjuvala:

Kakšen je bil občutek ob zmagi?

Nina: Prepoten.

Jena: Olajšanje. Ful sem bila presenečena.

Kakšno taktiko sta ubrali, da sta zmagali?

Jena: V bistvu sva tekli in hitro hodili. Ko je bila ena utrujena je hodila, druga pa je tekla do druge kontrolne točke  in pri tem sva se menjavali. Na cilju sem občutila olajšanje in bolečino.

Na poljski učni poti je D razred spoznaval poljščine, prepoznavali vonj zelišč in okušali slastne paprike.

Potem smo se odpravili na večerjo, kjer so nas učiteljice spomnile, da imajo Svit, Brina in Ajdin v tem tednu rojstni dan. Zapeli so nam pesmico in prinesli tortico s svečko. Po večerji, ko sem pisala to reportažo, pa se je zgodila drama. Nekateri učenci  so se igrali ‘Charlie, Charlie are you here?’ in kar naenkrat so ugasnile vse luči. Skratka strašno, ostali smo v popolni temi. Sledil je nočni pohod v okolico doma. Po vrnitvi smo se uredili za spanje.

Prvi dan je kot vedno potekal malo zmedeno in zmešano :).

Brina Gramc, 7. c

_DSC5012

_DSC5013

(Skupno 662 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti