Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 12. 1.2017, smo imeli prvi zimski športni dan za učence od 7. do 8. razreda:

  • smučanje in deskanje v Kranjski Gori,
  • smučarski tek v Planici,
  • drsanje v Domžalah,
  • pohod preko Dolgih njiv po tankovski poti, fitnes in ples – hip hop, zumba v B.J. fitnes centru na Vrhniki,
  • pohod v okolici Vrhnike

Vtise naših učencev si preberite na naslednji strŠD1ani.

 

V fitnesu je bilo zelo zanimivo, zabavno, sproščeno in utrujajoče. V plesni dvorani smo se naučili mnogo zanimivih plesov. Plesali smo zumbo in hip hop.  V fitnesu smo vadili na trenažerjih s pomočjo prijaznih inštruktorjev. Športni dan pa je potekal v vadbenem centru B. J.

Anja Prijatelj, 9. C

Na športnem dnevu sem bila na smučanju v Kranjski gori. Vreme je bilo čudovito, saj je cel dan sijalo sonce, bilo pa je tudi mrzlo.

Zjutraj smo prišli na smučišče in smučali do popoldanskih ur, vmes pa smo si privoščili kratko pavzo.

Zame je bil dogodek fantastičen že zaradi čudovitega vremena in seveda tudi zaradi zabavne družbe in sproščenega vzdušja. Če bi imela možnost, bi se dogodka vsekakor in brez pomisleka udeležila še enkrat.

Devetošolka

V četrtek, 12.01.2017 smo imeli prvi zimski športni dan. Izmed mnogih možnosti izbire sem se odločila za drsanje v Domžalah. Kljub množičnosti smo se imeli super. Vzdušje je bilo odlično, vreme pa dokaj primerno.

Devetošolka

Odločila sem se za tek na smučeh. Šli smo na Pokljuko. Na športnem dnevu smo se imeli super, k prijetnemu vzdušju pa je zagotovo prispevalo tudi sončno vreme. Skupaj smo pretekli progo, katero pretečejo svetovno znani tekači. Začeli smo z nekaj igricami, saj smo bili nekateri prvič na smučeh.

Maruša Jesenovec, 7.a

Pripravila Teja ŠM

(Skupno 91 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti