Skoči na glavno vsebino


Danes smo se odpeljali na Dobrovo, kjer smo okusili malce zimske radosti. Pridih zime nam je pričarala ledena ploskev v ohlajeni dvorani. Z drsalkami na nogah pa smo 2 uri imeli res pravo Zimsko šolo.

DRSANJE NA DOBROVI
V sredo 12.2.2020 smo se odpravili na drsališče v Dobrovo. Tam smo si izposodili drsalke in se pripravili za drsanje. Nekaj časa smo prosto drsali, nato pa smo pojedli malico in se spet odpravili na drsališče. Vadili smo obrate in drsanje nazaj, ter se pri tem zabavali. Ko smo se tega naveličali, smo še nekaj časa prosto drsal, nato pa smo se okoli 11-ih vrnili nazaj na Vrhniko. Ob prihodu na Vrhniko smo stvari odložili v omarice in se odpravili v učilnico, kjer smo se igrali vislice. Po koncu četrte ure smo se odpravili v računalniško učilnico in tam pisali o vtisih o športnih dneh.

Drsanje na Dobrovi

Danes smo šli na drsališče Dobrova.Vozili smo se pol ure.Tam si nas je večina otrok sposodila drsalke.Ko smo si sposodili drsalke, smo se vsi obuli in smo šli drsat. Drsali smo 1 uro pa pol, nato smo pojedli malico.Malico smo jedli okoli 15 min. In šli smo spet drsati, drsali smo 1 uro pa pol. Igrali smo se Črnega moža, in delali smo vaje. Ko je bila ura 11 pa pol, smo se vračali na Vrhniko.
Imeli smo se lepo.

Erna 6.b
Nejla 6.b
Damir 6.b

12.2.2020

Najboljši dan na Dobrovi

Danes je bil poseben dan. Ko je prišla učiteljica, smo vsi vstali. Učiteljica nas je pospremila do avtobusa. Ko smo se usedli na avtobus in smo se pripeli. Pot je bila dolga, ko smo prišli na Dobrovo, smo šli iz avtobusa. Vsi smo šli po drsalke. Ko smo se preobuli in šli drsati. Drsanje je bilo zelo zabavno. Petkrat sem padel, nato mi je pa šlo odlično. Bilo je super.

Napisal je Nik Pfaff

12.2.2020

Imel sem se zelo. Dobro po enem letu brez drsanja sem se drsal kar vredu, zabaval sem se, ker me je Jošt dobro nasmejal. Od včeraj me malo še boli roka, ker sva s Joštom tako dolgo igrala badminton. V ponedeljek sta mi bila najboljša floorball in squoš.

ANŽE SLAVIČEK 6.E

Danes sem se imel super. Šli smo drsat v Dobrovo. Zelo sem se zabaval. Še vedno sem utrujen od včeraj, ko sva z Anžetom igrala badminton, skvoš in odbojko.

JOŠT GREGORKA

Napisal je Nik Pfaff

(Skupno 219 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti