Skoči na glavno vsebino

Prošnja

Na OŠ Ivana Cankarja Vrhnika že vrsto let uspešno deluje šolski sklad, ki pridobiva sredstva iz  prispevkov staršev, občanov, donacij, z organizacijo dobrodelnih prireditev,  srečelovov, bazarja in   z zbiralnimi akcijami starega papirja.

Sklad namenja zbrana sredstva za financiranje nadstandardne dejavnosti in  potreb posameznega razreda, za pomoč socialno šibkim učencem, za financiranje obšolskih dejavnosti in nakup nadstandardne opreme. V lanskem šolskem letu je sklad prispeval del sredstev za določen dan dejavnosti  prav za vsakega učenca šole.

Zato vas prav vse (starše in druge občane, učiteljice  in učitelje, učenke in učence) prosimo za  pomoč pri zbiranju dobitkov za srečelov, ki ga bomo organizirali na našem tradicionalnem bazarju v četrtek, 14. 12. 2017, v šoli na Lošci 1.

Morda imate doma kakšno stvar, ki ste jo kupili ali dobili, a še nikoli uporabili; knjigo, ki je še niste odprli ali pa takšno že imate; lepo igračo, prehramben izdelek z deklaracijo in veljavnim rokom uporabe …

Veseli bomo promocijskih daril in izdelkov. To je tudi izvrstna priložnost za promocijo izdelkov in storitev.

Z vašo pomočjo bo srečelov bogatejši.

Prosimo, da dobitke  prinesete v šolo. Zbirali jih bomo do 4. 12. 2017.

Za vsak prispevek bomo zelo hvaležni.

 

Člani šolskega sklada OŠ Ivana Cankarja Vrhnika

(Skupno 416 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti