Skoči na glavno vsebino

V sklopu tednov vseživljenjskega učenja smo na T2 z učenci izvedli 6 dejavnosti.

Z učenci smo trenirali možgančke z miselnimi igrami, vajami in nalogami,….Vse naloge smo s skupnimi močmi uspešno rešili.

Razveselili smo se obiska otrok in vzgojiteljic iz vrtca Barjanček. Skupaj smo preživeli čudovito dopoldne, pri oblikovanju čebelic smo si med seboj pomagali, delili stvari, se veliko pogovarjali in se tudi zabavali,….

Pod krošnjami dreves smo na mehkih odejicah prisluhnili čudoviti pravljici o Medvedkovi torti. Na koncu smo se še preizkusili v oblikovanju tortic iz slanega testa. Vse tortice so nam bile všeč, vsaka je bila nekaj posebnega.

S prostovoljci smo obiskali varovance v domu upokojencev na Vrhniki. Polepšali smo jim popoldne z dramatizacijo pravljice Rdeča Kapica in ugankami. Na koncu smo še poklepetali z njimi in se zavrteli ob glasbi harmonike.

V šolski knjižnici na T2 so drugošolci in tretješolci brali s Tačkami pomagačkami. Poslušala jih je jazbečarka Tita. Pred branjem so jo učenci malo zmasirali. Med branjem so jo še malo pocrkljali in na koncu nagradili s priboljškom.

Spomladi se z učenci odpravimo na delo na šolski eko vrt. Učenci so uživali v grabljenju trave, v delovni akciji, ko so vozili zemljo v naše gredice. Poskrbeli so tudi za grah – iz vejic so mu naredili oporo. Učenci skrbijo, da rastline ob sončnih dneh zalivajo z vodo.

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti