Skoči na glavno vsebino

Sreda, 15.5.2019, je bila za učence posebnega programa prav poseben dan. Nanj smo se pripravljali kar nekaj časa. Z različnimi športnimi aktivnostmi smo pridobivali kondicijo, urili štart, trenirali tek. Vse to z namenom, da bomo kar najbolje sodelovali na 26. regijskih igrah Ljubljansko  – Dolenjske regije.

Vreme nas ni prav nič razveselilo. Prav cel čas tekmovanja nas je močil dež. Nasmehov z naših obrazov mu ni uspelo izbrisati. Še enkrat smo dokazali, da mi zmoremo vse, česar se lotimo.

Ponosni smo, da je naš učenec Miha Marolt, prisegel v imenu vseh tekmovalcev. Prisega specialne olimpiade se glasi : Pustite mi zmagati, če pa ne morem zmagati, naj bom pogumen v svojem poskusu.

Letos je tekmovalo 17 naših učencev.  Prav vsak učenec, ki je tekmoval, se je potrudil po najboljših močeh. Učenci so naši šoli pritekli 2 zlati , 3 srebrne in 2 bronasti medalji. Vsi ostali so prav tako dobili priznanje. Učenci so se razveselili, ker je so medalje in priznanja prejeli iz rok Štefana Hadalina in Mirana Stanovnika.

Učiteljice smo seveda vesele uspeha naših tekmovalcev. Še bolj pa smo ponosne, ker so dokazali, da znajo na dogodkih kot je bil ta, navijati drug za drugega, se spodbujati, biti potrpežljivi, počakati, pomagati sošolcem in tudi nam, učiteljicam.

Takega dne, nam ne more pokvariti dež, za nas je bil dan prelep!

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti