Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Tudi letos bomo v začetku prazničnega decembra na šoli organizirali bazar, na katerem se bodo zbirali prostovoljni prispevki za šolski sklad.

Učenci šestih in sedmih razredov predmetne stopnje so izdelke za bazar pripravljali na tehničnem dnevu v soboto, 10. novembra. Sodelovanje učencev osmih in devetih razredov pa smo si letos zamislili drugače. Vsi skupaj namreč ugotavljamo, da imamo preveč stvari in da bi se nekaterim lahko mirno odrekli, ker jih več ne potrebujemo. Želeli bi, da bi v letošnjem letu učenci osmih in devetih razredov na bazarju imeli stojnice, kjer bi za prostovoljne prispevke oddajali svoje stare igrače, družabne igre, knjige, šolske potrebščine in podobne stvari, ki jih več ne uporabljajo, ker so jih prerasli, so pa še vedno lepo ohranjene. Učenci naj bi te predmete na šolo prinesli do vključno petka, 23. novembra. Vsak oddelek se bo za mesto oddaje dogovoril s svojim razrednikom.

Lepo Vas prosimo za pomoč in podporo pri zbiranju takšnih predmetov, saj boste s tem sedaj nerabljenim stvarem vdihnili novo življenje in naredili nekaj dobrega za čistejše okolje. Seveda boste pomagali tudi zbirati sredstva za šolski sklad, iz katerega potem financiramo nadstandardne dejavnosti, potrebe posameznih razredov, nakupe nadstandardne opreme in pomagamo socialno šibkim učencem pri financiranju obšolskih dejavnosti.

Vnaprej se zahvaljujemo za pomoč in podporo.

Ravnateljica

mag. Polonca Šurca Gerdina

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti