Skoči na glavno vsebino

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Osnovna šola Ivana Cankaraja Vrhnika se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.osivanacankarja.si in podstrani v njeni lasti ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.
Spletne strani uporabljajo “piškotke”. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

 

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI
Spletne strani www.osivanacankarja.si in podstrani v njeni lasti so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Osnovna šola Ivana Canakarja Vrhnika ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako Osnovna šola Ivana Cankarja Vrhnika ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Osnovna šola Ivana Canakarja Vrhnika ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

AVTORSKE PRAVICE
© Copyright 2012 Osnovna šola Ivana Cankarja Vrhnika
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.gimnm.org, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Gimnazija Novo mesto, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti