Skoči na glavno vsebino

5.maja smo imeli športni dan. Prehodili smo slabih 10km poti od Fužin, z vzponom čez Golovec, do Livade. Z udeležbo 65.pohoda smo obeležili spomin na čase, ko je Ljubljano obdajala bodeča žica.

Nekaj fotografij in misli o športnem dnevu, ki so jih zapisali posamezni učenci in učenke:

Ta pohod, ki smo ga imeli v petek mi je bil do zdaj najboljši. Bil mi je všeč, ker smo se lahko mešali tudi z drugimi razredi. Zabavno mi je bilo tudi, ker smo se lahko z učitelji pogovarjali bolj sproščeno, kot v šoli.

Učenka 8.b

Na športnem dnevu Pot ob Žici je bilo zabavno, ker smo se ob hoji po lepi naravi lahko pogovarjali s prijatelji. Pot je bila razgibana in vreme je bilo čudovito. Srečali smo tudi prijatelje z drugih šol. Tak športni dan bi čez leto lahko večkrat ponovili.

Učenki 8.e

V petek smo se odpravili na pohod ob žici. Z avtobusom smo se odpravili do Ljubljane, potem pa od tam nadaljevali pot. Velik del poti smo hodili po gozdnih stezicah, tam je bilo zelo lepo in lepo je bilo opazovati naravo. Bilo je vroče, vendar smo bili na to skrbno pripravljeni. Vzpon, ki smo ga prehodili, ni bil tako naporen. Kljub temu so se nekateri pritoževali. Po poti smo srečali še učence drugih šol, ki so se prav tako podali na to pot. Izlet mi je iskreno bil zelo všeč. Zaradi gibanja sem se počutila veliko bolje.

Z veseljem bi šla še na kakšen tak pohod.

Učenka 9.b

Bilo mi je lepo. Zelo je bilo vroče. Upal sem, da bomo kaj več izvedeli. Srečali smo veliko učencev.

Enam 7.d

Pohod je bil kar dolg in naporen. Drugače smo se zelo zabavali in smejali. Nisem pa nič novega izvedel.

Dejan 7.d

Bilo je zanimivo. Pričakoval sem, da bom kaj novega izvedel. Drugače je bilo vse v redu. Ni bilo naporno, ampak ravno prav.

Aljaš 7.d

V petek smo se odpravili na tradicionalni pohod PO poti ob žici. Pohod je bil zanimiv, a tudi precej naporen zaradi vročine. Sploh nismo imeli postanka za malico, ker smo hodili prepočasi in zaostajali za prvo skupino. Bolje bi bilo, če bi hodili posebej v manjših skupinah.

Učenka 9.b

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti