Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO O MOŽNOSTI ZAGOTOVITVE TOPLEGA OBROKA ZA UČENCE, KI SE ŠOLAJO NA DALJAVO

 

Spoštovani starši!

Tudi v času od 7. 12. – 11. 12. 2020 bo kuhinja OŠ Ivana Cankarja Vrhnika pripravljala topli obrok za vse upravičene in prijavljene prevzemnike.

Še vedno ostajajo pogoji enaki:

  • topel obrok (kosilo) pripada učencem, ki se zaradi poslabšanja epidemioloških razmer organizirano šolajo na daljavo in so do tega obroka upravičeni;
  • do toplega obroka so upravičeni le tisti učenci, ki imajo že sedaj subvencionirano kosilo (3. dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku oziroma 2. razred v odločbi o državni štipendiji ali učenci, ki so nameščeni v rejniško družino) – podatke bomo ob prijavah preverili v CEVUIZ;
  • obrok je za učence brezplačen, saj se sredstva zagotovijo iz državnega proračuna;
  • topel obrok bo za obe vrhniški šoli v tednu od 7. 12. 2020 do 11. 12. 2020 pripravljala kuhinja OŠ Ivana Cankarja Vrhnika, kjer bo tudi prevzem.

Starši otrok, ki izpolnjujejo zgornje pogoje in se do sedaj še niso prijavili, se morajo na topel obrok predhodno prijaviti in velja za vse dni v tednu (ne pa le za posamezne dneve npr. glede na jedilnik).
Prijave pošljite na e-naslov vodje prehrane, in sicer za Cankarjevo šolo tinapb@11sola.si in za Slomškovo šolo prehrana.ams@gmail.com .

Ustrezno posodo za prevzem obroka morate vsakodnevno zagotoviti sami (do 10.00 morate čisto in podpisano posodo dostaviti na določeno mesto zadaj pri kuhinji šole), nato pa obrok ob dogovorjenem času tudi prevzeti. Prevzem hrane bo potekal zunaj prostorov šole.

Učenci oziroma starši boste obrok (obvezna uporaba maske in zagotavljanje ustrezne medosebne razdalje) osebno prevzeli zadaj za OŠ Ivana Cankarja Vrhnika ob določenem času (med 11.30 in 12.30).

Lep pozdrav in vse dobro.

(Skupno 155 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti