Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!

Najlepše se Vam zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč pri izvedbi učenja na daljavo. Večina povratnih informacij z vaše strani je pozitivnih. Verjamemo, da stojite svojemu otroku ob strani in da ste mu v pomoč pri opravljanju vseh dolžnosti na daljavo.

Ker pa nas skrbi, da vsi naši učenci nimajo dostopa do učnih gradiv na spletni strani Cankar zna, vas vljudno prosimo, da pošljete danes, 18. 3. 2020, povratno informacijo svojemu razredniku/razredničarki na službeni elektronski naslov. Prav tako napišite, če se srečujete s kakršnimikoli težavami oz. nas opozorite, kako bi lahko spletna gradiva naredili še bolj prijazna našim učencem in učenkam.

Za starše učencev 6., 7. in 8. razreda

Zaradi načrtovanja dela v prihodnjem šolskem letu vas prosimo, da po elektronski pošti na elektronski naslov razrednika/razredničarke do petka, 20. marca, sporočite izbirne predmete, ki jih želi vaš otrok obiskovati v šolskem letu 2020/21.  Prijavnico, ki so jo učenci prejeli, fotografirajte in jo pošljite. Ne pozabite vpisati vseh podatkov.

V kolikor so vaši otroci prijavnico že oddali razredniku, vas prosim, da vseeno sporočite svoj izbor, saj je velika verjetnost, da je v zmešnjavi zadnjih dni vse ostalo v šoli, ki pa je zaprta.

Vse lepo pozdravljamo.

Učiteljski zbor OŠ Ivana Cankarja Vrhnika ter ravnateljica Polonca Šurca Gerdina

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti