Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in drage učenke, dragi učenci!

Končuje se četrti teden dela na daljavo.

Razredničarke 1. triade so vam gradivo pošiljale po elektronski pošti in tudi v naslednjih dveh tednih bo tako. Veseli me, da ste se srečali s svojimi razredničarkami preko videokonferenc in se v živo pogovorili z njimi.

Gradivo za učence od 4. do 9. razreda pa še naprej objavljamo na šolskih spletnih straneh CANKAR ZNA, ki ste ga v preteklih štirih tednih že dodobra spoznali.

Tudi gradiva, ki jih pripravljajo naši učitelji podaljšanega bivanja, boste našli tam. Ne pozabite si ogledati zavihka z naslovom Kulturni kratkočasnik.

Med tem smo Cankar zna nadgradili z rubriko INFO točka, kjer najdete splošne informacije o pouku na daljavo in video vodiče, ki jih je pripravil eAsistent, in jih potrebujete tako za prijavo na njihov portal kot tudi za uporabo spletnih učilnic Xooltime.

V petem tednu pouka na daljavo se bodo učenci od 6. do 9. razreda vključevali v spletne učilnice XOOLTIME, ki jih ponuja eAsistent. Učitelj posameznega predmeta bo v teh spletnih učilnicah objavljal naloge, s katerimi bo preverjal znanje učenca. Na tak način bomo olajšali delo učenca, ki mu narejene naloge ali preverjanja ne bo potrebno pošiljati učitelju po elektronski pošti, učitelj določenega predmeta pa bo imel večji pregled na delom svojih učencev.

Spoštovani starši, prosim vas, da poskrbite, da se bo vaš otrok vpisal v spletne učilnice in v naslednjem tednu začel z delom. Navodila so posredovali razredniki oziroma jih najdete v rubriki INFO točka.

V rubriki INFO točka je za prihodnje tedne zbran tudi urnik načrtovanih videokonferenc, ki jih organizirajo učitelji za posamezne oddelke.

Učenci

  • 4. razreda bodo imeli v petek, 17. 4. 2020, TEHNIČNI DAN,
  • učenci 5. razreda KULTURNI DAN,
  • učenci od 6. do 9. razreda pa ŠPORTNI DAN.

Vsa navodila za ta dan boste našli na strani predmeta za posamezen razred.

Če imate kakršnekoli težave, nam sporočite in pomagali vam bomo.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo prijetne praznike.

Ravnateljica Polonca Šurca Gerdina in učitelji OŠ Ivana Cankarja Vrhnika

(Skupno 314 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti