Skoči na glavno vsebino

Mirno noč in sladke sanje nam je ob 7:00 z budnico prekinil učitelj Drago. Jutranja telovadba in pretegovanje sta nam koristila, da smo pospravili sobe in se s polnimi pljuči svežega zraka odpravili na zajtrk.

Že čez pol ure se je začel lov, vendar ne na sošolca, na lisico in športno plezanje. Naučili smo se obleči plezalni pas, uporabljati dinamično vrv in se povzpeli po steni navzgor. Lisica pa se nam je zvito izmikala. Reševali smo nalogo za nalogo in si pridobili veliko število točk s postavljanjem stolpa iz lončkov, metanjem kock, podiranjem kegljev,…

Po kosilu smo si privoščili malo zasluženega počitka in se zbrali v avli Pavli na sestanku. Znova smo se ločili na dve skupini. Prva je odšla do bližnje mlake, druga je v modri učilnici našla prave lesene gradnike in pričele so se popoldanske aktivnosti.

Najbolj od vsega smo danes pričakovali večer. Vas zanima zakaj? Imeli smo ŽUR. Vsaka soba je pripravila kratko predstavo, potem pa smo ob pravi disko krogli in barvnih lučeh plesali in noreli na vse najnovejše hite. Utrujeni smo popadali v postelje in že komaj čakamo jutrišnji stisk v vaš objem.

Kaj vse smo novega spoznali si oglejte tukaj.

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti