Skoči na glavno vsebino

V okviru izbirnih predmetov šport za sprostitev in šport za zdravje bomo izvedli kopanje z vodnimi aktivnostmi v Atlantisu v BTC-ju v Ljubljani. Vsi učenci in učenke, ki imajo na urniku predmet ob torkih, bodo imeli dejavnost v torek, 5. 3. 2024. Vsi učenci in učenke, ki imajo na urniku predmet ob četrtkih pa bodo imeli dejavnost v četrtek, 7. 3. 2024. Petkova skupina športa za zdravje se bo v dogovoru z učiteljem enakomerno razporedila v oba termina.

Odhod avtobusa z Vrhnike bo ob 13.15, povratek na Vrhniko okoli 17.30. Za izvedbo aktivnosti potrebujejo učenci in učenke kopalke, brisačo, po želji plavalna očala ter bidon z vodo. Pred odhodom bodo lahko odšli tudi na kosilo.

Izvedba aktivnosti je povezana z dodatnimi stroški in sicer:

  • urni vstop v Atlantis z animacijo: 16€/osebo
  • avtobusni prevoz Vrhnika – Ljubljana – Vrhnika: okoli 7€/osebo (končna cena je odvisna od št. otrok na avtobusu)

Strošek izvedbe aktivnosti bo obračunan na položnici za šolsko prehrano.

V primeru neudeležbe na dejavnosti, opravičilo posredujte razredniku. Če pride do odpovedi udeležbe po 1. 3. 2024 in pred 5. 3. 2024, vam stroška avtobusnega prevoza ne bomo zaračunali samo v primeru predložitve zdravniškega opravičila. V tem primeru opravičilo pošljite tudi učitelju, ki poučuje predmet, ki ga učenec oz. učenka obiskuje:

  • šport za sprostitev torek – Nina Gantar: ninag@11sola.si,
  • šport za sprostitev četrtek – Mojca Sluga: mslug@11sola.si,
  • šport za zdravje torek in šport za sprostitev četrtek – Sašo Barle: sba@11sola.si,
  • šport za zdravje petek – Miha Brodnik: mbrod@11sola.si.
(Skupno 194 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti