Skoči na glavno vsebino

Danes nam vreme ni bilo naklonjeno, zato smo vzeli dežnike in se podali v doživetja. Dopoldne nam je učitelj Gorazd predstavil kompas in orientacijo.

Ko smo se z orientacijo spoznali v učilnici, smo se odpravili na orientacijski pohod. Po pohodu smo pojedli malico, nato pa smo se odpravili v večnamenski prostor, kjer nam je učiteljica Nataša predstavila vse, kar rabimo vedeti za animacijo filma v naravi. Nato smo naslednji 2 uri po skupinah delali svoje filme. Potem smo pojedli najboljše kosilo do zdaj v CŠOD (krompirjev cmok in meso v omaki, za posladek tortica), po kosilu smo se odpravili v sobe, kjer smo se naslednji 2 uri družili. Okoli tretje ure smo se odpravili delati belokranjsko pogačo. Nato smo se odpravili v sobe, kjer smo se družili do večerje. Po večerji smo uživali v večerni animaciji (tokrat smo spoznavali kačo), nato pa smo se odpravili v sobe, kjer smo se pripravili na nočni počitek.

Lev, Viktor, Aljo, Mishel in Dejan, 7. d

Tudi tretji dan nas je pričakal dež. Dopoldan smo odšli na orientacijski pohod, kjer smo se naučili, kako se orientira z zemljevidom in kompasom. Nato smo nabrali naravne materiale, ki smo jih uporabili v svojih video zgodbah. Sledilo je zelo okusno kosilo, po katerem smo se družili po sobah ali igrali namizni tenis. Popoldne smo se razdelili v dve skupini. Najprej so dekleta streljala z lokom, fantje pa smo med tem poslušali o pomembnosti zdrave hrane. Z učiteljico Darjo smo v njenem rastlinjaku pojedli tudi nekaj domače paprike. Nato sta se skupini zamenjali. Streljanje z lokom je kar zahtevno. Po dobri večerji smo spoznali Newtona (hišna kača) ter odšli še na nočni sprehod, ki nam je pomagal zaspati.

Luka P. in Tai S., 7. b

(Skupno 260 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti