Skoči na glavno vsebino

 

V četrtek, 8.5.2014, so učenci prve triade preživeli  lep ciciveselošolski  dan.

Pred športno dvorano osnovne šole Ivana Cankarja na Vrhniki jih je pričakal »ježek« in otrokom podaril kresničke. Mentorica cicivesele šole gospa Mojca Hodnik – Pustovrh je otroke pozdravila in predstavila odgovorno urednico  Cicibana in Cicidoja gospo Slavico Remškar, ki je učencem povedala veselo novico, da je bila med letošnjimi ciciveselošolskimi nagrajenci izžrebana prav naša OŠ Ivana Cankarja Vrhnika in prejela prvo nagrado – glasbeno predstavo Lunin med. Izročila je lepo knjižno nagrado mentorici Mojci in šolski knjižnici. Vse otroke pa je obdarila z revijo Ciciban ali Cicido, ki so jih prejeli v razredih.

 

Več slik si lahko pogledate TUKAJ.

 

 

Glasbena predstava Lunin med, v kateri nastopata  Mateja  in Samo, je navdušila prav vse prisotne poslušalce. Učence sta popeljala  v svet slovenskih ljudskih pesmi in jih povabila naj se jima pridružijo. Otroci so z njima prepevali, plesali kolo Lepa Anka okoli odra in igrali na glasbila in zvočila. Pod njuno dirigentsko taktirko je nastal navdušujoč improviziran orkester, ki nam je pričaral pravo vremensko vzdušje in različna razpoloženja.
Nagradili smo jih z velikim aplavzom in v spomin na to druženje podarili vsem obiskovalcem majhna darilca.

Sedaj pa z velikim veseljem pričakujemo poletno revijo Ciciban in Cicido, saj nas tam čaka tudi reportaža o naši prireditvi z veliko fotografijami.

 

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti