Skoči na glavno vsebino

Na tekmovanju Bober v računalniškem razmišljanju in pismenosti za osnovnošolce in srednješolce je tekmovalo v kategoriji Boberček ( učenci od 4 do 6 razreda ) 16 učencev. Bronasto priznanje so prejeli Maj Pivk, Vid Koprivec, Tia Seljak, Eva Božič, Simon Gabrijelčič, Gal Habič, Žan Vrhovec, Anže Pellis Brenčič in učenec, ki se je v sistem prijavil z imenom Lolek Bolek. Na žalost slednjemu ne moremo podeliti priznanja.

V kategoriji mladi Bober ( učenci od 7 do 9 razreda) je tekmovalo 28 učencev. Bronasto priznanje so prijeli: Janez Koprivec, Klara Jelovšek, Žiga Bradaš, Tadej Petrič, Gregor Kržmanc, Nina Filipič, Leila Grbovič, Janja Zupan, Domen Šraj in Eva Oblak.

Kdo od srebrnih nadaljuje v naslednji nivo tekmovanja še ni znano.

Državno tekmovanje bo potekalo v soboto, 18. januarja 2014.

Vsem nagrajencem z največjim veseljem čestitam za dosežen uspeh.

 

Primož Trček

Več o pravilih Na šolskem tekmovanju lahko osvoji bronasto priznanje do 1/3 tekmovalcev iz posamezne tekmovalne skupine na šoli, razvrščenih po dosežku, pri čemer mora imeti zadnji prejemnik vsaj 1/2 možnih točk. Bronasto priznanje lahko dodatno prejmejo še vsi tekmovalci, ki so po svojih dosežkih v zgornji 1/5 vseh tekmovalcev v državi.

Pravilnik o tekmovanju.

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti