Skoči na glavno vsebino

BOŽIČKOVA TRŽNICA 2022 – ZBIRANJE ODPADNE ELEKTRONIKE ZA ŠOLSKI SKLAD

Spoštovani,

december je mesec velikih pričakovanj in obdarovanj. Zdi se, da so darila in obdarovanje, zlasti decembra, nekaj samoumevnega in smo jih lahko vsi deležni. A žal ni tako… tudi na naši šoli, OŠ Ivana Cankarja se sredstva namenjajo med drugim tudi za pomoč socialno šibkim učencem. Da bi vsem našim učencem in učenkam lahko omogočili obisk tudi obšolskih dejavnosti, vas občane Vrhnika pozivamo k veliki akciji »ZBIRANJE ODPADNE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME«.

Ker se zavedamo, da naša šola ni zbirni center, kjer bi odpadno opremo lahko zbirali, boste vso zbrano opremo lahko dostavili na BOŽIČNO TRŽNICO, ki jo bomo organizirali v sredo,  14.12. 2022, v Športnem parku Vrhnika. Vso odpadno opremo bomo v reciklažo oddali podjetju BLOK d.o.o., ki bo za zbrano odpadno elektroniko doniralo sredstva v šolski sklad šole.

Kaj vse je odpadna eklektična in elektronska oprema (OEEO)? »OEEO je vse, kar dela na baterijo ali elektriko. 😊 Računalniške škatle, prenosni računalniki, miške, kabli, zvočniki, monitorji, TV-sprejemniki, mali/veliki gospodinjski aparati, mobiteli, telefoni, tablice, tipkovnice, tiskalniki, video-rekorderji …«

»Naj bodo decembrski nasmehi vseh otrok enaki!«

V imenu predstavnikov

Šolskega sklada OŠ Ivana Cankarja

Željka Borić

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti