Skoči na glavno vsebino
Utrinki našega predzadnjega dneva so zbrani tukaj:

Zjutraj smo kot vsako jutro imeli prebujanje z naravo. Za zajtrk je bil sirni namaz, kosmiči in jogurt. Prva dejavnost, ki smo jo imeli je bila orientacija. Pri orientaciji smo iskali železne ploščice z znaki. Nato smo kurili ognje. V gozdu smo nabirali dračje za gorivo. Po kosilu smo imeli še nordijsko hojo. Zvečer smo imeli ” Pohorje ima talent”, pri katerem je vsaka soba pripravila posebno točko, ki jo je predstavila ostalim.Pred spanjem smo imeli ples. Cel dan je bil OK.
           soba 11- META :  Neža, Maruša, Rohini, Larisa, Ana, Manca, 7. a
Tako kot vsako jutro smo se zbrali na hodniku in odšli na naporno jutranjo telovadbo. Po zajtrku smo z zvezki in pisali  odšli v učilnico in se začeli pogovarjati o vodah na Pohorju, nato pa smo si vse skupaj ogledali še v naravi.Izmerili smo globino in širino struge potoka, hitrost vodnega toka, temperaturo zraka in vode, trdoto in pH vode. Iskali in našli smo tudi veliko  majhnih živalic (enodnevnice, postranice, mladoletnice,..), ki dokazujejo čistost voda.
Sošolec je celo padel v vodo in si zmočil eno hlačnico. Po opravljenem delu smo se vrnili in po kosilu smo igrali “bejžbol” z razredom A. Nato pa smo se poučili o lokostrelstvu in nato v streljanju z lokom tudi tekmovali. Medtem ko so fantje streljali, smo dekleta igrala “bejžbol”. Sledila je večerja in nato Pohorje ima talent, kjer smo pokazali svoje talente. Nato pa je sledil ŽUR!
                                                                        Tjaša in Maša G., 7. b
(Skupno 609 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti