Skoči na glavno vsebino
Sredini zapisi učencev so objavljeni v nadaljevanju prispevka.

Tudi danes smo imeli jutranjo rekreacijo, vendar zaradi slabega vremena v večnamenskem prostoru. Po zajtrku smo se odpravili na dolg pohod do hotela Zarja.Tam smo pojedli malico in popili vročo čokolado, čaj ali kakav. Nato smo odšli nazaj proti domu, kjer nas je že čakalo okusno kosilo, za sladico smo imeli sladoled s smetano.
Druga dejavnost je bila učna pot po gozdu. Spoznali smo nekaj novega o drevesih in o gozdu. Delo je potekalo v učilnici in na terenu. Po večerji smo imeli  miselne igre o bontonu, sledila je še igra Male sive celice.
                                                                                          7. a
Ko smo se zjutraj zbudili, smo se odpravili na jutranjo telovadbo, kjer smo se ogreli in razgibali. Po zajtrku smo se poučili o primerni opremi za pohod in se nato na pohod tudi pripravili. Hodili smo po zelo težki poti do hotela Zarja, kjer smo bili prejšnje leto v šoli v naravi. V Zarji smo pojedli  sendviče in popili kakav in se nato odpravili nazaj. Zaradi dežja smo bili vsi blatni in mokri, Po kosilu smo imeli malo počitka, nato pa smo se seznanili s pravili igre Bejžbol. To je precej zanimiva igra, ki ni težka, vseeno pa je ob igranju potrebno kar veliko razmišljati. Po večerji smo se v skupinah igrali kviz Male sive celice, nato pa smo še tekmovali v poznavanju bontona. Igrale smo punce proti fantom. Po končanih igrah smo se vrnili v sobe in se pripravili za spanje.
                                                                                           7. b

 

(Skupno 500 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti