Skoči na glavno vsebino

Danes dopoldne je bil dan klasičen, rutinski. Po zajtrku ob 8. uri so se učenci pripravili za plavanje od 9 do12 ure, vmes so bili 60 minut po skupinah v pokritem bazenu.

Poučevanje in izpopolnjevanje  plavanja je v bazenu bolj kakovostno in varno, 1 ura plavanja v bazenu pa je dovolj za to starost otrok. Kar je več, bi bilo neučinkovito. Po vadbi v bazenu gredo učenci na plažo, kjer po počitku vzdržljivostno plavajo ali ponavljajo vaje iz bazena, počitek pa izkoristijo za druženje in družabne igre. Še vreme dopoldne: sončno, 25 stopinj C, voda 22 stopinj C.Med kosilom indu2 počitkom po kosilu so se na nebu pojavili oblaki. Ker je bilo ozračje ogreto na 23 stopinj smo ob 15. uri odšli na plažo in bazen. Ob 18.15 se bodo vrnili, pripravili na večerjo. Po večerji sledi še izobraževalno delo po oddelkih in ob 21.30 večerna tišina. Več o vsebini izobraževalnega dela pa jutri.

Še obvestilo od včeraj: Če je potrebno (ne vem, kaj bi to lahko bilo), lahko kličete v kuhinjo v Dugi uvali po 13. uri na tel 00385 1 642 66 72 in ne na številko, ki smo jo objavili v obvestilu. Velikokrat  je otrok po vašem klicu objokan, prej pa je bil razpoložen kot običajno.

 

(Skupno 135 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti