Skoči na glavno vsebino

Nedelja je bila oblačna, vendar brez padavin. Po preizkusu znanja smučanja ter izposoji smučarske opreme smo se hitro razporedili v skupine in se že odpravili na smučišče. Vsi smo najprej »štamfali«, najboljši pa smo se že zapeljali z vlečnico. Smučali smo do 16. ure, nato pa smo se vrnili v hotel.

Z vso prtljago smo se naselili po sobah. Po počitku je že sledila razredna ura z ravnateljico, kjer smo dobili vsa navodila, kako se obnašati v hotelu in kaj vse bomo počeli.

Sledila je dobra večerja, nato pa predavanje našega učitelja Mateja o FIS pravilih.  Do desete ure zvečer smo bili že vsi v posteljah, večina nas je takoj zaspala.

Zbudili smo se v oblačen dan. Z neba je rahlo snežilo, tudi temperature so se spustile krepko pod ničlo. Po dobrem zajtrku smo se pripravili na smučanje. Pred hotelom nas je čakal naš avtobus, ki nas bo vsak dan zapeljal na Areh – dobrih 6 minut traja vožnja. Smuči preko noči lahko pustimo kar na avtobusu. Z vaditelji se že dobro razumemo, nekateri smo se danes prvič peljali z vlečnico, nekateri pa prvič s sedežnico. Bilo je krasno.

Po dopoldanskem smučanju smo se z avtobusom vrnili do hotela Zarja, kjer smo pojedli dobro kosilo, sledil pa je kratek počitek v naših sobah. Čakala nas je še popoldanska pustolovščina na strminah Areha. Zvečer pa gremo še na pohod, potem na večerjo in dan zaključimo s predstavitvijo flosarjev in njihovega načina življenja

Imamo se fajn.

(Skupno 1.007 obiskov, današnjih obiskov 2)
Zapri nastavitve dostopnosti