Skoči na glavno vsebino

Pa je za nami, letni koncert. Glede na letni čas bi moral biti v toplem pomladanskem vremenu, ki obeta konec leta in začetek počitnic, vendar se ledeni možje ne dajo in nas kar konkretno postavljajo na hladno.

Ne dajo se pa tudi naši pevci in glasbeniki, ki so s skupnimi močmi prav vsi dodobra ogreli naša srca, da smo na mrzlo vreme čisto pozabili. Nastopali so najmlajši, ki prepevajo v OPZ Miškolini in OPZ Kuštravci pod vodstvom Ljubice Jelovšek, ob spremljavi Gorazda Jana na klavirju.

Sledili so starejši z razredne stopnje, ki prepevajo v OPZ Ivanovi brki in PZ Ivanščice, pod vodstvom in ob spremljavi Tanje Avsec. Učenci predmetne stopnje pod vodstvom Tanje Avsec in ob spremljavi sošolcev prepevajo v PZ Drumlca.

Na šoli sta tudi dva ansambla: Ani band in GLP band. Oba banda sestavljajo učenci, ki obiskujejo dva izbirna predmeta, Ansambelsko igro in Glasbeni projekt, pod vodstvom Tanje Avsec.

Koncert so zaključili s Kekčevo pesmijo vsi nastopajoči skupaj – OŠ Ivana Cankarja v malem, od prvega do devetega razreda.

Za zelo uspešen in navdušujoč nastop vsem skupaj čestitamo.

 

 

 

(Skupno 487 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti