SIO2020ArnesMIZŠEU-ESS

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju
Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

osic

Obisk ZOO Ljubljana

Danes, 20.9., smo se prvošolci odpravili na naravoslovni dan v ZOO Ljubljana. Začetek našega dne je bil ovit v meglo, med dopoldnevom pa nas je razveselilo toplo sonce. Pričakali so nas prijazni vodniki, ki so nas popeljali skozi živalski vrt in nam predstavili zanimivosti o živalih. Pobliže smo spoznali želvo –  močvirsko sklednico in kameleona. Najpogumnejši smo se ju lahko tudi dotaknili in držali v rokah. Bila je zanimiva izkušnja. Polni lepih vtisov smo se z avtobusi odpeljali proti šoli.

Aktiv 1. razreda

Pohod v Star maln

Danes, 19. 9. 2018, smo se tretješolci odpravili na jesenski pohod v Star maln. Ves čas nas je spremljalo toplo sonce, zato smo bili dreves in hladne sence zelooo veseli. Na sončni jasi smo pomalicali, klepetali, se lovili, igrali skrivalnice in opazovali potočne rake. Pot proti šoli je trajala malo dlje časa, saj bili smo že precej utrujeni. Za nagrado smo si prislužili slastno kosilo! 🙂

Ljubljanski maraton-prijave

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da lahko svojega otroka (od 1. do vključno 5. razreda) prijavite na Ljubljanski maraton do petka, 12. oktobra 2018 na naslov: znova@11sola.si

Na tekmovanje boste otroka odpeljali sami, v šoli pa bo dobil štartno številko in vsa potrebna navodila zadnji dan pred maratonom.

Učenke in učenci predmetne stopnje se prijavijo sami v kabinetu športne vzgoje!

Prosimo vas, da se držite določenega datuma, saj kasneje prijave niso več možne!

Organizator: Zlata Novak

Tehniški dan prvošolcev

V torek, 4.9.2018, so imeli prvošolci prvi tehniški dan. Polni pričakovanj so končno prinesli polne šolske torbe zvezkov, delovnih zvezkov in ostalih šolskih potrebščin. Ogledovali so si prelepe torbe, puščice, zvezke in kmalu ugotovili, da imajo kar nekaj delovnih zvezkov, na katerih sta narisana Lili in Bine. Vse potrebščine so sistematično pospravljali na mesta, kje jih bodo hranili celo leto. Dogovorili smo se, kaj pospravljamo na poličke in kaj v predalčke. Pregledali smo igrače, šolske pripomočke in se dogovorili, v katerem kotičku bodo in kako bomo skrbeli za njih.

 

Tehniški dan tretješolcev

Na prvi šolski dan, 3. septembra, smo imeli tretješolci tehniški dan. V šolo smo prinesli vse delovne zvezke in zvezke, ki jih bomo potrebovali to šolsko leto. Z učiteljico smo preverili, če so vse prinešene šolske potrebščine prave, zavite in podpisane, nato pa smo zvezke in delovne zvezke zložili na police, kjer vsak dan nestrpno čakajo, da jih bomo uporabljali. Vsak je dobil svoj rokovnik in vanj napisal letošnji urnik.
Ker smo bili pridni, nam je ostalo še nekaj časa za klepet in igro. 🙂

Stran 1 od 16812345...102030...Zadnja »