SIO2020ArnesMIZŠEU-ESS

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju
Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

osic

Sobotna šola – 6. in 7. razred

SOBOTNA ŠOLA

Kdaj pa kdaj se zgodi, da šolski hodniki oživijo tudi ob sobotah. Na naši šoli se je to zgodilo prav preteklo soboto, 10.11., ko smo imeli sobotno šolo-tehnični dan. Čeprav je do prazničnega decembra še kar nekaj dni, se je po učilnicah že dalo slutiti, da je blišč praznikov blizu. Učenci 6. in 7. razredov smo izdelovali izdelke za bazar. Ob 8.30 smo se zbrali v razredih, kjer smo se razdelili v manjše skupinice in se lotili dela. Že pred malico smo naredili kar nekaj izdelkov, kot so voščilnice, medvedki iz volne, snežne krogle, venčki, okrasni svečniki, pralni prašek, kopalna sol … Med izdelovanjem smo se prav zabavali. Po nekaj urah dela nam je že malo vpadla zagnanost, a je v razred vstopila ravnateljica in nas prav lepo pohvalila ter nam ponovno vlila voljo in samozavest. Izdelki so sedaj dokončani in čakajo na božično-novoletni bazar, ki bo 4. 12. 2018.

Aljaž Miklavčič, 6. e

Popoldanske govorilne ure

V tem tednu so v PONEDELJEK in TOREK popoldanske govorilne ure po ustaljenem redu.

  • Menjave: Tina Teraž bo izjemoma imela govorilne ure v torek v istem prostoru, Elizabeta Škapin bo imela govorilne ure v ponedeljek v računalnici.
  • Nima govorilnih ur: Tadeja Voljč

 

Tehniški dan tretješolcev

Delovno soboto smo učenci tretjih razredov preživeli ustvarjalno. Bliža se veseli december in z njim šolski bazar, zato smo ustvarjali različne izdelke, ki jih boste lahko našli na stojnicah. Veselimo se vašega obiska! 🙂

Stran 1 od 17512345...102030...Zadnja »