SIO2020ArnesMIZŠEU-ESS

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju
Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

osic

Kolesarski izpit

Učenci 5. razreda bodo s kolesarskim izpitom nadaljevali v sredo, 23. 5. 2018. Točne termine voženj na poligonu boste izvedeli v ponedeljek, 21. 5. 2018.

V primeru slabega vremena vožnja s kolesom odpade.

Lep pozdrav!

Letni koncert PO POLETJU DIŠI

 

VABLJENI NA LETNI KONCERT   “PO POLETJU DIŠI”

Jutri, v sredo, 23.5., ob 18. uri, se bo v večnamenskem prostoru na Lošci 1, odvijal zaključni nastop vseh glasbenih skupin pod mentorstvom Tanja Avsec, profesorice glasbe na naši šoli.

Vsi nastopajoči pridejo v večnamenski prostor ( jedilnico) ob 17.30. Oblačila so enaka, kot na pevski reviji, z dodatkom poletne rdeče.

Vstop je prost, vabljeni.

 

Kolesarski izpit

Učenci 5. razreda bodo s kolesarskim izpitom nadaljevali v sredo, 23. 5. 2018. Točne termine voženj na poligonu boste izvedeli v ponedeljek, 21. 5. 2018.

V primeru slabega vremena vožnja s kolesom odpade.

Lep pozdrav!

VGC Skupna točka vabi …

19. maja ste lepo vabljeni na odklop, druženje in različne športne aktivnosti, ki jih Večgenaracijski center Vrhnika brezplačno ponuja pod okriljem EU projekta. Preživite pomladno soboto z nami, stran od ekranov na svežem zraku! Zabavno bo.

Program dogodka:

10.00 – 12.00 Joga za odrasle (obvezne predhodne prijave)

10.00 – 12.00 Tenis za najstnike (obvezne predhodne prijave, poteka v Športnem parku Vrhnika)

15.00 – 17.00 Peka palačink in družabne igre za vse generacije

Za več informacij in prijave smo dosegljivi na eva.licof@zpmmoste.net in tel: 064 259 033.

TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA

Od 11. maja do 30. junija 2018 bo potekal Teden vseživljenjskega učenja (TVU). Projekt, ki ga usklajuje Andragoški center Slovenije, je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Tudi letos se bodo projektu priključili učenci naše šole. Pripravili smo dejavnosti, ki so namenjene predvsem učencem.

OBISK OTROK POSEBNEGA PROGRAMA V 2.A, KONCERT PEVSKIH ZBOROV, ŠPORTNO POPOLDNE S PROSTOVOLJCI, SPOZNAJMO NEMŠČINO, ANGLEŠKO – SLOVENSKA KNJIŽNA ČAJANKA, ZAKLJUČEK ZA STARŠE.

 

Nadomeščanje učiteljice Eve Bogomolec

Učiteljico Evo Bogomolec, ki poučuje TJA v 7. a, nivojsko skupino 8. B in 8. D ter OPB (na Tržaški 32)  bo zaradi daljše bolniške odsotnosti začasno nadomeščala učiteljica Tanja Ristanović.

Hvala za razumevanje.

 

Stran 1 od 16112345...102030...Zadnja »