Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši in zaposleni, dragi učenci!

Zaradi zaostrene zdravstvene situacije v državi in odloka vlade, ki je stopil v veljavo v začetku tega tedna, bomo morali na šoli uvesti nekaj sprememb. Sicer naš skupni interes ostaja, da vzgojno-izobraževalno delo poteka v šoli in verjamem, da bomo s skupnimi močmi lahko omogočili zdravo učno in delovno okolje za vsakega posameznika.

Vlada je v četrtek, 11. 11. 2021, sprejela Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo Covid 19 (UL RS, št 174/2021 in 177/2021).

V ponedeljek, 15. 11. 2021, se v šoli samotestiranje še ne bo izvajalo. Otroci se samotestirajo kot ponavadi v domačem okolju. Prosim vas, da se v naslednjih dneh z otrokom pogovorite o tem, kako samotestiranje poteka, pri čemer vam je lahko v pomoč video na naslednji povezavi: klikni tukaj.

Natančnejša navodila o poteku samotestiranja vam bomo posredovali v ponedeljek, 15. 11. 2021.

 

Spoštovani starši!

Menimo, da je dovolj  nestrpnosti, razdvojenosti in sovražnosti v družbi. Ni potrebno, da jih prenesemo tudi v šolo. Pisma z grožnjami, sporočila civilnih iniciativ in podobno ne pripomorejo k rešitvi skupne zagate, v kateri smo se znašli prav vsi. Kljub težkim razmeram si strokovni delavci želimo, da pouk poteka v šoli, v spodbudnem okolju. To pa nam bo uspelo le z vašo podporo in pomočjo. Pomagajte nam, da bomo lahko pouk izvajali v šoli.

V primeru, da imate kakšno vprašanje, pokličite na šolo in se bomo dogovoril za srečanje in pogovor.

Stopimo skupaj in ohranimo zdravje.

 

Polonca Šurca Gerdina, ravnateljica

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)
Zapri nastavitve dostopnosti